Pagrindinis rudens aksesuaras – kokybiška odinė rankinė

Atėjo ruduo. Tai metas kai vasarinės suknelės ir palaidinės paslepiamos giliai spintoje, o iš stalčių glūdumos traukiami šilti megztukai ir rudeniniai aksesuarai. Daugeliui rudens įvaizdis asocijuojasi su elegantišku paltu, skrybėle ir neatsiejama stiliaus dalis – kokybiška odinė rankinė. Verta padiskutuoti kokios 2020 metų rudens aksesuarų mados.

Skrybėlė – išties madingas aksesuaras. Ji tinka prie įvairių įvaizdžių. Skrybėlės pagalba galima sukurti tiek elegantiškos, rimtos verslininkės, tiek valiūkiškos, nerūpestingos damos įvaizdį. Skrybėlės madingos įvairių formų ir spalvų, svarbu priderinti prie bendro įvaizdžio. Stilingos moteris dažniausiai renkasi juodas ar smėlio spalvos ir jos atspalvių skrybėles.

Kitas, ne ką mažiau svarbus, rudens aksesuaras – šalikas. Vyrauja metų spalvos, jos galioja tiek drabužiams, tiek šalikams ir skarelėms. Rudeniui rinkitės sodrias, žemės spalvas. nebijokite prie pastelinių spalvų įvaizdžio ryšėti ryškią skarelę, kuri įvaizdžiui suteiks gyvumo ir spalvų. Skarelė ar šalis puikus aksesuaras toms, kurios nenori investuoti daug laiko ir lėšų, tačiau nori būti stilingos. Vienas mažas akcentas gali jūsų įvaizdį pakeisti kardinaliai.

Drįsčiau teigti, kad bene svarbiausias rudens aksesuaras – kokybiška odinė rankinė. Ir jeigu šalikai ar skrybėlės madingos kasmet vis kitokios, odinė rankinė nesenstanti klasika, kurios mada mažai kinta. Kokybiška, brangi odinė rankinė niekad neišeis iš mados ir bus aktuali kiekvienais metais. Tai vienintelis aksesuaras į kurį galima investuoti negailint. 

Taigi, jeigu nori būti madinga, savo spintoje privalai turėti tikros odos rankinę, kurį tavo įvaizdžiui suteiks prabangos ir leis būti madingai visai metų laikais.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *